Behandlinger

VItaparkvej 9, plan 4, lokale 9

8300 Odder

BEHANDLINGER

Hos Leth Terapi tilbydes der manuel terapi, hvilket betyder behandling udført med hænderne. Alle behandlinger er tilrettelagt efter klientens behov.  Peter er uddannet columnaterapeut, idrætsskadeterapeut og fysiurgisk massør og råder derfor over mange forskellige behandlingsteknikker og kan derfor finde den mest optimale teknik til at behandle lige netop din problemstilling. Hvilken behandlingsform der er optimal for dig kommer an på dine behov. Ofte kombineres behand-lingsformerne også.  Vi finder sammen ved samtale og undersøgelser ud af hvordan du bedst hjælpes.

 

Alle behandlinger ses ud fra et osteopatisk synspunkt hvor kroppen ses som en helhed. Det betyder at der ikke kun er fokus på det område der umiddelbart giver problemer, da det ofte viser sig at årsagen til problemet skal findes et helt andet sted. Derfor starter hver behandling med en grundig undersøgelse af hele kroppen.

 

Ved den første behandling vil bækkenet oftest blive undersøgt og evt. fejlstillinger rettet. Dit bækken er fundamentet i hele din krop, så med en fejlstilling i bækkenet nytter det ikke at rette op på andre skavanker. Så længe fundamentet ikke er rettet, vil problemet være tilbagevendende. Det kan virke skørt, at du kommer ind med et dårligt knæ og får rettet dit bæk-ken som starten på behandlingen, men hvis fundamentet er skævt bliver resten af kroppen også skæv og dysfungerende.

 

Hvis du bare gerne vil have en god omgang dybdegående massage, tilbydes det naturligvis også.  

 

Hos Leth Terapi skal du ikke selv medbringe lagen eller håndklæde.

 

Find vej


 

Vitaparkvej 9, plan 4, lokale 9

8300 Odder

Telefon/SMS: 22 77 39 19

Email: peter@lethterapi.dk

Åbent


 

Mandag til Torsdag: 9.00 - 17.30

Fredag: 9.00 - 15.00

Lørdag og Søndag: Lukket

 

Copyright © All Rights Reserved